sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Olen pettymys


Tämän hetken kuulumisia on hyvä päivittää tännekin, koska haluan asioista kertoa avoimesti myös jatkossa. Minulla ei jostain syystä ole ollut innostusta kirjoittaa sitten viime kevään mutta nyt se palo ja polte alkaa kasvamaan jälleen. Kirjoittamisestahan on tullut minulle tapa ilmaista itseäni sen jälkeen kun muut tavat otettiin pois. Meni toki vuosia odotellessa, että se tapa jälleen löytyy. Elämä tuntui aika tyhjälle kun ei ollut sitä tapaa pureskella asioita hiukan pienemmiksi palasiksi. Mietin pitkään, että voisin varmaankin kirjoittaa mutta aina se lopahti ennen alkuaan kun en osannut päättää mistä aloittaisin. 

Minulla on tällä hetkellä muutto menossa uusvanhaan asuntoon. Muutto tuntuu aina siltä, että jossain alkaa uusi elämä niin kuin se osittain onkin uusi alku. Olen viime aikoina pyrkinyt muutenkin tekemään uuden alun, koska en täysin ole ollut siihen tyytyväinen. Ihminen harvoin on tyytyväinen siihen mitä on mutta nyt ja jatkossa olen päättänyt olla tyytyväinen ratkaisuihini. 

Siitä päästäänkin siihen asiaan, mikä minua on pitkään vaivannut. Minusta on aina tuntunut siltä, että olen ollut aina pettymys asiassa kuin asiassa kun olen yrittänyt elää muille. Sillä tarkoitan sitä, että olen ratkaisuillank aiheuttanut pettymyksen kun olen pyrkinyt hyväksyttämään asiat jollakin muulla. Pettymys olen silläkin saralla, että minusta tuli eläkeläinen. Eihän kukaan nuori voi olla eläkkeellä. Eläkkeellä eli mukamas jonkun muun elätettävänä. Sille voisi puolestani keksiä jonkun korvikkeen. Ei sillä, että olisin itse siihen epätyytyväinen vaan se on kiusallista ottaa esille. 

Mutta kun elämää voi elää myls vapautuneena näistä asioista niin vuosien prosessoinnin jälkeen pystyn sen tekemään. On aina muistettava se, että jos joku ei hyväksy erilaisuutta niin se on hänen vastuullaan oleva asia, minkä kanssa pitäisi aika rankastikin tehdä töitä asian korjaamiseksi. En aina oikein enää edes jaksa mennä sellaisiin paikkoihin, joissa tapahtuu "heikomman" yksilön dissaamista, kuten eräs henkilö tämän on ilmaissut.

Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti